Ciorba de varza alba cu smantana si afumatura

Legumele se taie marunt. Se taie kaizer-ul julien si se pune la calit in ulei. Dupa cateva minute se adauga si legumele si se calesc impreuna pana se

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 varza mica
  • 2 morcovi
  • 1 ardei gras
  • 2 cepe
  • 250 gr. kaizer sau costita afumata
  • un galbenus de ou
  • 450 gr. smantana
  • marar

Mod de preparare

Legumele se taie marunt. Se taie kaizer-ul julien si se pune la calit in ulei. Dupa cateva minute se adauga si legumele si se calesc impreuna pana se inmoaie putin varza. Dupa ce s-au calit se pun toate in 5 l de apa clocotita si se fierb. Cu 5 min. inainte de a fi gata ciorba, se amesteca galbenusul cu smantana si se adauga in ciorba. Se sareaza si se condimenteaza. La sfarsit se adauga mararul.
Se serveste simpla sau cu mamaliguta.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci