Legumele se taie marunt. Se taie kaizer-ul julien si se pune la calit in ulei. Dupa cateva minute se adauga si legumele si se calesc impreuna pana se
Legumele se taie marunt. Se taie kaizer-ul julien si se pune la calit in ulei. Dupa cateva minute se adauga si legumele si se calesc impreuna pana se inmoaie putin varza. Dupa ce s-au calit se pun toate in 5 l de apa clocotita si se fierb. Cu 5 min. inainte de a fi gata ciorba, se amesteca galbenusul cu smantana si se adauga in ciorba. Se sareaza si se condimenteaza. La sfarsit se adauga mararul.
Se serveste simpla sau cu mamaliguta.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzDe fapt, am preparat costita si legumele pe grill, la aragaz, ca doar conditiile astea de gratar le am acasa. Dar inainte de...
Costita de miel cu legume la gratar pregatita cu aparatul de marinat FoodSaver
Comentarii