Legumele se taie marunt. Se taie kaizer-ul julien si se pune la calit in ulei. Dupa cateva minute se adauga si legumele si se calesc impreuna pana se
Legumele se taie marunt. Se taie kaizer-ul julien si se pune la calit in ulei. Dupa cateva minute se adauga si legumele si se calesc impreuna pana se inmoaie putin varza. Dupa ce s-au calit se pun toate in 5 l de apa clocotita si se fierb. Cu 5 min. inainte de a fi gata ciorba, se amesteca galbenusul cu smantana si se adauga in ciorba. Se sareaza si se condimenteaza. La sfarsit se adauga mararul.
Se serveste simpla sau cu mamaliguta.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii