Calim intai putin zarzavatul Adaugam si varza taiata, mie imi place mult varza asta, atat ca aspect cat si ca miros in zeama. Dupa ce calim nitel si v
Calim intai putin zarzavatul
Adaugam si varza taiata, mie imi place mult varza asta, atat ca aspect cat si ca miros in zeama.
Dupa ce calim nitel si varza punem deasupra rasoalele, apa si da-i si fierbe.
Cand e gata varza, este inca de o consistenta buna, desi ciolanul s-a topit aproape.
Cand toate sunt la loc punem zama de varza, hreanul (cam doua linguri) patrunjel si spre final de tot batem si un ou.
Pofta buna!
Reteta Ciorba de varza creata cu rasol si hrean a fost propusa de BD pe forum culinar.ro
Alte retete de ciorbe gasiti aici:
Ciorba de varza de bruxelles,
Bors de miel,
Ciorba de legume cu ciolan
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii