Ciorba de varza cu afumatura este o reteta de ciorba clasica, o ciorba in care varza si aroma de afumatura se potrivesc de minune.
Ceapa tocata se caleste in ulei dupa care adaugam si morcovul dat pe razatoare. Afumatura se pune la fiert intr-o oala umpluta ¾ cu apa. Se ia mereu spuma. Cand afumatura este aproape fiarta adaugam telina data pe razatoare,varza taiata , legumele calite si zaravatul. Cand s-au fiert se adauga borsul si sare dupa gust. Lasam sa mai dea de 2-3 ori in clocot , stigem focul si punem patrunjelul tocat.
Functiile fierbere si prajire ale aparatului Philips Multicooker sunt ideale pentru a realiza mai usor aceasta ciorba.
Ciorba de varza cu afumatura se serveste calda.
Nu putea sa treacă toamna fără să pregătim ceva cu gutui. Este prima oară când pregătesc gem de gutui. Mi se...
Gem de gutui cu ghimbirReţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.
Prajitura cu mere si crusta de nuciGustoasa, hranitoare, simplu si rapid de facut: supa crema de dovleac. Ideala pentru serile rece de iarna, pentru o cina usoara.
Supa crema de dovleacEste una din preferatele noastre si de obicei o prepar cu zeama de varza, insa de data aceasta am acrit-o cu lamaie, insa...
Ciorba de perisoare din carne de puiTarta cu dovlecei zucchini este atât de bună încât o poţi mânca la micul dejun lângă o cana cu lapte, la prânz ca...
Tarta cu dovlecei zucchini1. Spalati legumele, taiati-le cuburi 2.
Supa crema de morcov si piept de curcanAm adus desertul de duminica :)
Tort cu lamaie,portocala si ciocolata neagraDescopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...
Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasa
Comentarii