Se stoarce varza acra putin se taie fidelute, si apoi se tie toate legumele amintite mai sus, la urma se pune vegeta putin sa nu fie prea sarat ca var
Se stoarce varza acra putin se taie fidelute, si apoi se tie toate legumele amintite mai sus, la urma se pune vegeta putin sa nu fie prea sarat ca varza e deja acra si sarata (numai in cazul verzei dulci), apa dupa cit doriti de multa ciorba sa faceti, si la urma bulionul dupa gust, si dupa ce sa fiert in timp de 1 ora, puneti si dregeti cu putina smintina.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseEste un preparat gustos si satios!
Tagliatelle cu ciuperci in sos albPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii