Ciorba de vita se prepara foarte simplu. Gasiti aceasta reteta de ciorba pe culinar.ro, alaturi de alte retete de supe si ciorbe de carne.
Se spala carnea, apoi se taie in cubulete si se pune la fiert in 4 l apa cu o lingurita sare. Se curata legumele si se taie marunt. Se caleste si ceapa in ulei. Se pun legumele la fiert in oala cu carne, dupa ce in prealabil s-a indepartat spuma. Se adauga ceapa calita si se lasa la fiert 90 de minute. La final se adauga borsul fiert separat, verdeata tocata marunt, sare si piper.
Ciorba se serveste fierbinte.
Alte retete culinare:
Ciorba de miel
Ciorba radauteana
Supa de rosii
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii