Ciorba de zarzavat cu zeama de varza si smantana

Pentru ciorba de zarzavat cu zeama de varza si smantana se curata zarzavatul, se taie marunt si se pune la fiert cu unt, verdeata si ceapa taiata marunt.

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 patrunjel
  • 2 morcovi
  • 1 pastirnac
  • 2 ardei grasi
  • 2 rosii
  • 2 cartofi
  • 1 fir de praz
  • 1/2 varza
  • verdeata
  • 1 l apa
  • 1 ceasca zeama de varza
  • 1 lingura de unt
  • 2 linguri faina
  • sare
  • piper
  • bulion
  • 2 oua
  • 1 ceasca smantana

Mod de preparare

Pentru ciorba de zarzavat cu zeama de varza si smantana se curata zarzavatul, se taie marunt si se pune la fiert cu unt, verdeata si ceapa taiata marunt. Cand zarzavatul este aproape gata se adauga varza taiata subtire. Dupa ce varza s-a fiert se adauga cartofii care au fost fierti separat si rosiile. Se prajeste bulionul in ule i si se pune in ciorba. Se potriveste de sare si se acreste cu zeama de varza.


Inainte de a se servi se drege cu ou si smantana.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc