Ciorba de zarzavat cu zeama de varza si smantana

Pentru ciorba de zarzavat cu zeama de varza si smantana se curata zarzavatul, se taie marunt si se pune la fiert cu unt, verdeata si ceapa taiata marunt.

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 patrunjel
  • 2 morcovi
  • 1 pastirnac
  • 2 ardei grasi
  • 2 rosii
  • 2 cartofi
  • 1 fir de praz
  • 1/2 varza
  • verdeata
  • 1 l apa
  • 1 ceasca zeama de varza
  • 1 lingura de unt
  • 2 linguri faina
  • sare
  • piper
  • bulion
  • 2 oua
  • 1 ceasca smantana

Mod de preparare

Pentru ciorba de zarzavat cu zeama de varza si smantana se curata zarzavatul, se taie marunt si se pune la fiert cu unt, verdeata si ceapa taiata marunt. Cand zarzavatul este aproape gata se adauga varza taiata subtire. Dupa ce varza s-a fiert se adauga cartofii care au fost fierti separat si rosiile. Se prajeste bulionul in ule i si se pune in ciorba. Se potriveste de sare si se acreste cu zeama de varza.


Inainte de a se servi se drege cu ou si smantana.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci