Se taie carnea bucati, se pune la fiert si se lasa sa dea in clocot. Se spumuieste, se acopera oala si se lasa sa fiarba pana cand se inmoaie carnea.
Se taie carnea bucati, se pune la fiert si se lasa sa dea in clocot. Se spumuieste, se acopera oala si se lasa sa fiarba pana cand se inmoaie carnea. Atunci se adauga zarzavatul si ceapa taiate fideluta, se mai lasa la foc mic inca jumatate de ora, dupa care se pun taiteii fierti separat si clatiti cu apa rece. Se acreste ciorba cu zeama de varza clocotita, se pune verdeata tocata deasupra si se potriveste de sare. Se mai lasa sa fiarba zece minute, dupa care se ia oala de pe foc.
Mancarea se coloreaza cu o lingura de bulion de rosii. Se serveste calda.
Alte retete ciorba recomandate
Supa ciuperci
Ciorba spanac
Ciorba radauteana
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryDaca va spun ca sunt minunate aceste briose, ma credeti? Poate este greu sa va dati seama din poze ca este asa cum zic eu,...
Desert briose cu coacaze, ciocolata si bezeaPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii