Ciorbă de miel reţetă. Carnea de miel se curata, se spala bine si se pune sa fiarba intr-un vas cu 3 l apa. Se adauga si legumele curatate, spalate si taiate marunte. Spum
Carnea de miel se curata, se spala bine si se pune sa fiarba intr-un vas cu 3 l apa. Se adauga si legumele curatate, spalate si taiate marunte. Spuma se curata si se adauga orezul, se potriveste de sare si se fierbe la foc mic, in continuare. Dupa ce legumele si carnea au fiert, se acreste ciorba dupa gust cu zeama de varza. Se presara apoi patrunjelul tocat si se ia de pe foc.
Se serveste fierbinte.
Alte retete de ciorbe:
Ciorba de burta
Ciorba de pui cu smantana
Ciorba radauteana

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii