Ciorba din os de porc

Ciorba din os de porc este o reteta de ciorba usoara, simplu de facut. Ca orice reteta de ciorba este acrisoara, perfecta la ceas de seara.

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie
Ciorba din os de porc

Ingrediente

  • 6 bucati os porc
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 1/2 telina
  • 1 pastarnac
  • 4 cartofi
  • 50 g orez
  • 1 l bors
  • 1 cutie rosii decojite
  • sare
  • piper
  • 1 ou
  • verdeata

Mod de preparare

Oasele se spala si se pun la fiert cu cca.2 l apa. Se aduna spuma, se pune ceapa, morcovul, țelina si păstărnacul tăiate cubulețe si se fierb la foc mic.Când carnea este aproape fiarta se adaugă orezul si cartofii cuburi. Roșiile se zdrobesc ușor cu furculița si se adaugă si ele.
Cand cartofii au fiert se pune borșul care a fost dat într-un clocot. Oul se bate când ciorba s-a răcorit puțin.


Imi plac functiile "REHEAT" care permit incalzirea mincarii si poti pastra mancarea calda cu ajutorul functiei "KEEP WARM".


Ciorba de os de porc se serveste cu verdeata presarata si eventual iaurt.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Ghiveci calugaresc de vinete

Ghiveci calugaresc de vinete

preparat de post

Ghiveci calugaresc de vinete
Paste cu sos de rosii si busuioc

Paste cu sos de rosii si busuioc

Fiica mea le adoră. Reteta inventata de mine.

Paste cu sos de rosii si busuioc
Tarta cu piersici

Tarta cu piersici

Pentru azi o reţetă foarte simplă dar tare gustoasă. Am ales să pregătesc această reţetă pentru că mamei mele nu-i...

Tarta cu piersici
Cele mai apreciate rețete
Prajitura foaie peste foaie
1
Romania

Prajitura foaie peste foaie

Prajitura foaie peste foaie este o reteta delicioasa pe care o puteti cu usurinta prepara. Pentru aceasta reteta aveti nevoie...

Prajitura foaie peste foaie
Prajitura cu gem si aluat razuit (raioasa)
2
Romania

Prajitura cu gem si aluat razuit (raioasa)

Aceasta reteta de prajitura cu gem si aluat razuit se mai numeste si prajitura raioasa. Este o prajitura de casa simpla si...

Prajitura cu gem si aluat razuit (raioasa)
Gogosari cu conopida si struguri
3
Romania

Gogosari cu conopida si struguri

E toamna! Da...e toamna...e vremea conservelor pentru iarna. Cel putin la mine acasa. Am mancat la o matusa din Bistrita o...

Gogosari cu conopida si struguri
Ghiveci calugaresc de vinete
4
Romania

Ghiveci calugaresc de vinete

preparat de post

Ghiveci calugaresc de vinete
Salata de fasole verde
5
Romania

Salata de fasole verde

Se fierbe fasolea verde si se taie bucatele mici. Se rade morcovul, se taie patrunjelul, ceapa si 2-3 catei de usturoi. Se...

Salata de fasole verde