Ciorba din os de porc este o reteta de ciorba usoara, simplu de facut. Ca orice reteta de ciorba este acrisoara, perfecta la ceas de seara.
Oasele se spala si se pun la fiert cu cca.2 l apa. Se aduna spuma, se pune ceapa, morcovul, țelina si păstărnacul tăiate cubulețe si se fierb la foc mic.Când carnea este aproape fiarta se adaugă orezul si cartofii cuburi. Roșiile se zdrobesc ușor cu furculița si se adaugă si ele.
Cand cartofii au fiert se pune borșul care a fost dat într-un clocot. Oul se bate când ciorba s-a răcorit puțin.
Imi plac functiile "REHEAT" care permit incalzirea mincarii si poti pastra mancarea calda cu ajutorul functiei "KEEP WARM".
Ciorba de os de porc se serveste cu verdeata presarata si eventual iaurt.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii