Ciorba din sfecla rosie cu rasol afumat este o supa cu carne si legume gustoasa si consistenta. Punem la fiert in 4 l de apa un rasol afumat.
Ciorba din sfecla rosie cu rasol afumat este o supa cu carne si legume gustoasa si consistenta. Punem la fiert in 4 l de apa un rasol afumat. Dupa ce a fiert, strecuram supa, dezosam carnea si o punem in supa strecurata. Tocam un morcov, o ceapa, un patrunjel si le calim in 50 ml ulei timp de 5-6 minute. Adaugam apoi o sfecla rosie curatata si data prin razatoarea mare, apoi stingem cu 1 l de bors acru. Lasam sa dea cateva clocote, apoi amestecam cu supa si rasolul fiert. Dam deoparte si decoram cu cimbru si leustean tocat marunt.
Dupa preferinta, ciorba de sfecla rosie cu rasol afumat se serveste cu smantana.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii