Ciorba greceasca cu carne de vaca

Pentru ciorba greceasca cu carne de vaca, carnea, taiata in bucati, se pune la fiert cu apa rece, iar dupa primele clocote se ia spuma si se adauga zarzavaturile.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 l de apa
  • 600 g carne de vaca
  • o ceapa
  • 1 morcov
  • o telina
  • 2 linguri de orez
  • 1 ou
  • zeama de la o lamaie
  • sare
  • patrunjel verde tocat

Mod de preparare

Pentru ciorba greceasca cu carne de vaca, carnea, taiata in bucati, se pune la fiert cu apa rece, iar dupa primele clocote se ia spuma si se adauga zarzavaturile intregi curatate si spalate. Dupa ce a fiert, zarzavatul se scoate si se adauga orezul spalat. Cand orezul este fiert, se potriveste de sare, apoi se da deoparte, se drege cu galbenus batut si zeama de lamaie.


La sfarsit ciorba greceasca se serveste cu patrunjel tocat fin.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc