Se curata pestele marunt si se pune la fiert cu apa calda. Pestele mare se curata de solzi, se taie bucati mari si se sareaza putin. Se lasa sa stea p
Se curata pestele marunt si se pune la fiert cu apa calda. Pestele mare se curata de solzi, se taie bucati mari si se sareaza putin. Se lasa sa stea pe o farfurie mare timp ctt fierbe pestele mic. Se strecoara zeama in care a fiert pestele marunt, se pune in ea orezul sa fiarba, apoi se adauga dupa zece minute ceapa tocata marunt, prazul taiat fasii subtiri, usturoiul tocat si rosiile decojite, taiate felii subtiri. Se potriveste supa de sare, se pun Ia fiert cateva boabe de piper si, dupa ce orezul s-a inmuiat, se pune la fiert si pestele mare. Se opreste focul dupa zece minute de fierbere domoala, se presara deasupra patrunjel verde tocat fin si se serveste supa calda, acrita doar cu rosiile care au fiert cu restul ingredientelor.
Alte retete ciorba recomandate
Supa mazare
Ciorba spanac
Ciorba radauteana
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii