Ciorba pescareasca cu zarzavaturi

Pentru ciorba pescareasca cu zarzavaturi se pune la fiert pestele marunt. Cand este gata, se strecoara zeama si in ea se fierbe tot zarzavatul.

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg de peste marunt (obleti
  • ghibarti etc.)
  • 1 kg de peste mare (crap sau somn)
  • 2 cepe
  • 1/2 kg rosii
  • 2 ardei grasi
  • 1 radacina de patrunjel
  • 1 radacina hrean
  • agurida
  • corcoduse verzi sau sare de lamaie
  • leustean si patrunjel
  • sare
  • piper.

Mod de preparare

Pentru ciorba pescareasca cu zarzavaturi se pune la fiert pestele marunt. Cand este gata, se strecoara zeama si in ea se fierbe tot zarzavatul. Cand este gata se strecoara din nou zeama si se adauga bucatile de peste mare. Dupa ce a fiert, se acreste cu agurida, corcoduse sau sare de lamaie.


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci