Pentru ciorba pescareasca cu zarzavaturi se pune la fiert pestele marunt. Cand este gata, se strecoara zeama si in ea se fierbe tot zarzavatul.
Pentru ciorba pescareasca cu zarzavaturi se pune la fiert pestele marunt. Cand este gata, se strecoara zeama si in ea se fierbe tot zarzavatul. Cand este gata se strecoara din nou zeama si se adauga bucatile de peste mare. Dupa ce a fiert, se acreste cu agurida, corcoduse sau sare de lamaie.
Cornulete cu mac sunt fragede si aromate, umplute cu mac aromat din abundenta sunt o reteta perfecta pentru Craciun....
Cornulete cu mac de CraciunSarmalele fierte in oala de lut au un gust deosebit si cu siguranta sunt preferatele tuturor.
Sarmale fierte in oala de lut1. Condimentele se vor pune macinate fin, combinate dupa gust. 2. Tot materialul se trece prin masina de tocat, cu sita cu...
Caltabos (reteta din cartea Silviei Jurcovan)Salam de biscuiţi reţetă. Este o reteta simpla si foarte rapida, cu un gust minunat si care imi aminteste de copilarie.
Salam de biscuiţi reţetăSarmalele nu lipsesc din meniul niciunui roman. Sarmalute aburinde asezonate cu voie buna.
Sarmalute in foi de varzaAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeAceasta ciorba cred ca nu are nevoie de nici o prezentare, e atat de gustoasa si satioasa ca nici nu iti mai trebuie felul doi!
Ciorba de porc cu legumeReteta de tort Diplomat. Cum faci acasa cel mai bun tort Diplomat.
Tort Diplomat
Comentarii