Pentru ciorba radauteana aveti nevoie de piept de pui, morcovi, ceapa, ardei, telina, usturoi, pastarnac, oua, smantana si verdeata.
Ciorba radauteana este delicioasa. Pentru a prepara ciorba radauteana pieptul de pui se pune la fiert in apa cu sare. Se curata legumele, si se adauga peste pieptul de pui. Intr-un bol, se separa albusurile de galbenusuri, iar acestea din urma se amesteca cu putina sare si piper. Se adauga smantana, otetul si usturoiul pisat. Crema obtinuta se lasa la racit. Legumele impreuna cu carnea se scot din oala si se pun la scurs intr-o sita. Se taie carnea fasii si se introduce in supa. Crema de smantana se incorporeaza in supa si se amesteca incet, sa nu se formeze cocoloase.
Ciorba radauteana se serveste ornata cu patrunjel verde.

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii