Pentru ciorba radauteana punem la fiert o gaina de casa sau un pui din comert in apa cu putina sare, o ceapa si un patrunjel.
Pentru ciorba radauteana punem la fiert o gaina de casa sau un pui din comert in apa cu putina sare, o ceapa si un patrunjel. Separat radem doi morcovi pe razatoarea mica, apoi calim morcovul in 50 ml de ulei. Strecuram supa, adaugam morcovul calit si carnea dezosata si taiata fasii subtiri, o dam la foc sa dea un clocot, apoi adaugam 600 g smantana batuta cu trei galbenusuri si 50 ml de otet. Dam deoparte, adaugam usturoi zdrobit, sare si piper.
Ciorba radauteana se serveste calda, decorata cu frunze de telina sau patrunjel, tocate fin.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaPregatite cu mare drag pentru o gustare delicioasa...va invit sa degustati :)
Mini-tarte cu ciuperci si branzica Miez de lapteDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii