Pentru ciorba radauteana punem la fiert o gaina de casa sau un pui din comert in apa cu putina sare, o ceapa si un patrunjel.
Pentru ciorba radauteana punem la fiert o gaina de casa sau un pui din comert in apa cu putina sare, o ceapa si un patrunjel. Separat radem doi morcovi pe razatoarea mica, apoi calim morcovul in 50 ml de ulei. Strecuram supa, adaugam morcovul calit si carnea dezosata si taiata fasii subtiri, o dam la foc sa dea un clocot, apoi adaugam 600 g smantana batuta cu trei galbenusuri si 50 ml de otet. Dam deoparte, adaugam usturoi zdrobit, sare si piper.
Ciorba radauteana se serveste calda, decorata cu frunze de telina sau patrunjel, tocate fin.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii