Pentru ciorba taraneasca cu carne de manzat carnea se spala si se portioneaza. Morcovii, pastarnacul, patrunjelul radacina si telina radacina, se curata.
Pentru ciorba taraneasca cu carne de manzat carnea se spala si se portioneaza. Morcovii, pastarnacul, patrunjelul radacina si telina radacina, se curata, se spala si se taie triunghiuri. Ardeii se curata, se spala si se taie fasii. Cartofii se curata, se spala si se taie cuburi. Rosiile se spala, se oparesc, se decojesc si se taie felii (daca sunt conservate se folosesc ca atare). Fasolea verde se scurge de lichid si se trece prin jet de apa rece. Borsul se fierbe si se strecoara. Carnea se fierbe in cca 1,500 l de apa cu sare si se spumeaza. Se adauga ceapa, morcovi, pastarnac, patrunjel radacina, telina, cuburile MAGGI si se fierb impreuna. Se adauga ardei gras, cartofi si se continua fierberea. Cand cartofii au fiert se adauga fasolea verde, pasta de tomate, borsul, rosiile, sarea si se mai fierb 5 minute. Deasupra se presara leustean verde.
Ciorba taraneasca cu carne de manzat se serveste fierbinte.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii