Ciorba taraneasca cu carne de pui

Pentru ciorba taraneasca cu carne de pui carnea de pui se trece prin flacara si se spala. Rosiile din conserva se trec prin jet de apa rece.

Timp pregatire
100 minute
Complexitate
redusa
Ciorba taraneasca cu carne de pui

Ingrediente

  • Pentru 5 portii:
  • rosii proaspete/conservate - 250 g/150 g
  • carne de pui - 450 g
  • morcovi - 100 g
  • telina radacina - 100 g
  • pastarnac radacina - 100 g
  • patrunjel radacina - 100 g
  • ceapa - 100 g
  • cartofi - 100 g
  • ardei gras - 250 g
  • pasta de tomate - 50 g
  • bors - 750 ml
  •  

Mod de preparare

Pentru ciorba taraneasca cu carne de pui carnea de pui se trece prin flacara si se spala. Rosiile din conserva se trec prin jet de apa rece; cele proaspete se curata, se spala, se oparesc, se decojesc si se taie felii. Morcovii, pastarnacul, telina radacina, patrunjelul radacina, se curata, se spala si se taie triunghiuri. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Cartofii se curata, se spala si se taie cuburi. Patrunjelul si leusteanul se spala si se taie marunt. Ardeii se spala si se taie fasii. Borsul se fierbe si se strecoara. Pasta de tomate se dilueaza in 50 ml apa. Carnea de pui se fierbe in 2 l de apa cu sare si se spumeaza. Se adauga morcovii, telina, pastarnacul, patrunjelul radacina, ceapa, ardeiul gras, cartofii. Carnea fiarta se scoate, se portioneaza, se introduce in ciorba si se continua fierberea. Se pun pasta de tomate, rosii, bors, leustean si se mai fierbe 5 minute.

Ciorba taraneasca cu carne de pui se serveste fierbinte, cu patrunjel verde deasupra.


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Rulouri de vinete in sos de rosii cu usturoi

Rulouri de vinete in sos de rosii cu usturoi

Retete dietetice Este o reteta foarte simpla si foarte gustoasa!

Rulouri de vinete in sos de rosii cu usturoi
Prajitura cu jeleu de cirese si crema de frisca

Prajitura cu jeleu de cirese si crema de frisca

Se potriveste pentru zilele senine de vara, este fara coacere, iar efortul este minim. Retete dietetice

Prajitura cu jeleu de cirese si crema de frisca
Tocanita ungureasca de pui cu cartofi

Tocanita ungureasca de pui cu cartofi

O mancare gustoasa pe timpul rece

Tocanita ungureasca de pui cu cartofi
Cele mai apreciate rețete
Rulouri de vinete in sos de rosii cu usturoi
1
Mancaruri cu legume

Rulouri de vinete in sos de rosii cu usturoi

Retete dietetice Este o reteta foarte simpla si foarte gustoasa!

Rulouri de vinete in sos de rosii cu usturoi
Placinta quatro formaggi
2
Aluaturi

Placinta quatro formaggi

Am facut Pizza quatro formaggi dar aceasta placinta, are un gust senzational.

Placinta quatro formaggi
Gulas de vitel
3
Mancaruri cu carne

Gulas de vitel

Un gulas facut de mine trebuie sa contina in mod evindent: carnea de vitel, chiar daca nu am suficienta si vreau sa fac o...

Gulas de vitel
Mancarica de galbiori cu smantana
4
Mancaruri cu legume

Mancarica de galbiori cu smantana

O mancarica pe cat de simpla, pe atat de savuroasa, mai ales daca sunteti fani ciuperci de padure.

Mancarica de galbiori cu smantana
Piept de pui umplut cu ricotta si spanac
5
Mancaruri cu carne

Piept de pui umplut cu ricotta si spanac

O reteta gustoasa si usor de preparat

Piept de pui umplut cu ricotta si spanac
Parteneri
Reteta de dovleac placintar conservat pentru iarna
Bucataras.RO

Reteta de dovleac placintar conservat pentru iarna

Reteta de dovleac placintar conservat pentru iarna este perfecta pentru deserturi Desi unii se feresc de el, dovleacul...

Reteta de dovleac placintar conservat pentru iarna
Tarta rustica cu cirese
Gustos.RO

Tarta rustica cu cirese

Tarta rustica cu cirese