Pentru ciorba taraneasca cu carne de pui carnea de pui se trece prin flacara si se spala. Rosiile din conserva se trec prin jet de apa rece.
Pentru ciorba taraneasca cu carne de pui carnea de pui se trece prin flacara si se spala. Rosiile din conserva se trec prin jet de apa rece; cele proaspete se curata, se spala, se oparesc, se decojesc si se taie felii. Morcovii, pastarnacul, telina radacina, patrunjelul radacina, se curata, se spala si se taie triunghiuri. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Cartofii se curata, se spala si se taie cuburi. Patrunjelul si leusteanul se spala si se taie marunt. Ardeii se spala si se taie fasii. Borsul se fierbe si se strecoara. Pasta de tomate se dilueaza in 50 ml apa. Carnea de pui se fierbe in 2 l de apa cu sare si se spumeaza. Se adauga morcovii, telina, pastarnacul, patrunjelul radacina, ceapa, ardeiul gras, cartofii. Carnea fiarta se scoate, se portioneaza, se introduce in ciorba si se continua fierberea. Se pun pasta de tomate, rosii, bors, leustean si se mai fierbe 5 minute.
Ciorba taraneasca cu carne de pui se serveste fierbinte, cu patrunjel verde deasupra.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii