Ciorba taraneasca cu praz este o ciorbe de legume traditionala. Prazul se curata, se spala si se taie rondele.
Ciorba taraneasca cu praz este o ciorbe de legume traditionala. Prazul se curata, se spala si se taie rondele. Ceapa, telina radacina si morcovii, se curata, se spala si se taie marunt. Ardeiul gras se curata, se spala si se taie fasii subtiri. Se prepara supa de oase. Leusteanul verde se spala si se taie marunt. Orezul se alege de impuritati si se spala. Supa de oase se fierbe impreuna cu morcovii, telina, ardeiul gras si ceapa inabusite in ulei. Se pune orezul si se lasa sa fiarba. Cand sunt aproape fierte se adauga borsul fiert si spumat, bulionul diluat in 50 g apa si se mai fierb 5-7 minute. Se pune sare dupa gust si se presara leustean verde.
Ciorba taraneasca cu praz se serveste fierbinte.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii