Ciorba taraneasca de rata este o ciorba delicioasa, cu o savoare aparte. Ciorba cu carne de rata are foarte multe legume, este foarte buna!
Carnea se potioneaza si se pune la fiert. Se spumeaza de cate ori este necesar. Intre timp pregatim legumele. Se taie morcovul, ardeiul gras,ceapa patrunjelul, pastarnacul si radacina de telina cubulete mici. Unii prefera ca sa caleasca legumele intr-o tigaie cu putin ulei, insa eu evit aceasta metoda , o prefer pe cea light: atunci cand carnea este aproape gata adaug toate legumele in afara de rosii , si condimentez.
Separat se fierbe borsul cu putin cimbru si sare.(cantitatea de bors e in funtie de gustul fiecaruia)
Se lasa sa fiarba legumele iar aproape de final se adauga rosiile din conserva toacate, se lasa sa dea cateva clocote dupa care se pune borsul si se ia de pe foc. Se adauga patrunjel si leustean.
Tehnologia cu incalzire 3D caldura functioneaza uniform si nu este nevoie sa amesteci iar cu cele 12 programe de gstire pot sa satisfac toate poftele familiei mele.
Ciorba de rata se serveste calda.
Fiica mea le adoră. Reteta inventata de mine.
Paste cu sos de rosii si busuiocPentru azi o reţetă foarte simplă dar tare gustoasă. Am ales să pregătesc această reţetă pentru că mamei mele nu-i...
Tarta cu piersiciPrajitura foaie peste foaie este o reteta delicioasa pe care o puteti cu usurinta prepara. Pentru aceasta reteta aveti nevoie...
Prajitura foaie peste foaieAceasta reteta de prajitura cu gem si aluat razuit se mai numeste si prajitura raioasa. Este o prajitura de casa simpla si...
Prajitura cu gem si aluat razuit (raioasa)E toamna! Da...e toamna...e vremea conservelor pentru iarna. Cel putin la mine acasa. Am mancat la o matusa din Bistrita o...
Gogosari cu conopida si struguriPlachia, una dintre cele mai simple si delicioase retete cu peste.
Plachie de crap
Comentarii