Ciorba taraneasca delicioasa de legume

Ciorba taraneasca cu multe legume este delicioasa, perfecta pentru anotimpurile reci cand o farfurie cu supa ne incalzeste instant. Pentru ciorba taraneasca delicioasa de legume se curata zarzavatul si ceapa, se taie marunt si se pun la fiert in apa rece, impreuna cu mazarea.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa
Ciorba taraneasca delicioasa de legume

Ingrediente

  • 2 l apa
  • 1 litru zer (sau 500 g iaurt diluat cu apa)
  • o mina de mazare
  • o mina de fasole verde
  • 2 cartofi
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 patrunjel
  • 2-3 rosii
  • 1 legatura marar
  • 1 legatura patrunjel
  • sare

Mod de preparare

Pentru ciorba taraneasca delicioasa de legume se curata zarzavatul si ceapa, se taie marunt si se pun la fiert in apa rece, impreuna cu mazarea. Cand incepe fierberea, se adauga fasolea verde. Dupa cateva minute, rosiile date prin razatoare se adauga impreuna cu cartofii. Inainte de a fi complet fierte, se sareaza dupa gust, se toarna zerul si se adauga verdeata.


Ciorba taraneasca cu multe legume se serveste calda.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci