Ciorba ucraineana de legume este o ciorba de legume consistenta. Ceapa se taie, se curata si se taie marunt. Sfecla, ardeii, telina si morcovii se curata, se spala si se taie fasii subtiri.
Ciorba ucraineana de legume este o ciorba de legume consistenta. Ceapa se taie, se curata si se taie marunt. Sfecla, ardeii, telina si morcovii se curata, se spala si se taie fasii subtiri. Varza se curata, se spala si se taie fasii. Cartofii se spala, se curata de coaja, se spala din nou si se taie cuburi. Rosiile se curata, se spala si se taie felii. Patrunjelul verde se curata, se spala si se taie marunt. Supa de oase sau apa se fierbe impreuna cu varza, morcovii, telina, ceapa, sfecla rosie, cartofii si ardeii inabusite in ulei. Cand legumele sunt fierte se adauga rosii, suc de lamaie, sare si jumatate din patrunjelul verde si se fierb 5 minute.
Ciorba ucraineana de legume se serveste fierbinte, cu patrunjel verde si smantana deasupra.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agrisePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii