Cartofii se taie cubulete, albitura si morcovul se dau prin razatoare iar celelate legumele se toaca marunt. Rosiile se paseaza si calim apoi pe rand
Cartofii se taie cubulete, albitura si morcovul se dau prin razatoare iar celelate legumele se toaca marunt. Rosiile se paseaza si calim apoi pe rand legumele, mai intai ceapa, ardeiul, albitura si la final morcovul. Separat se punea carnea la fiert cu putina sare si se despumeaza. Adaugam zarzavatul calit si putin leustean. Spre sfarsit punem cartofii si apoi rosiile. Acrim ciorba cu ce avem si punem restul de leustean. Eu acresc aceasta ciorba mai mult cu otet decat cu bors, imi place mai mult in combinatie cu afumatura. Servim cu ardei iute si ceapa. Folosesc intotdeauna la ciorbe ardei gras rosu si morcovul il dau prin razatoarea mica pentru culoare.
Fierbinte cu ceapa, ardei iute proaspat sau murat si smantana.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaSunt minunați ardeii iuți conservați în oțet, combinați cu ceapă! Sunt buni de servit cu ciorbe și nu sunt...
Salata de ardei iuti cu ceapa in otetDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii