am tocat marunt toate cele de mai sus iar conopida am desfacuto "pomisori" mici, iar coditele, fiind crude leam taiat si pe ele. Am pus ceapa in ulei
am tocat marunt toate cele de mai sus iar conopida am desfacuto "pomisori" mici, iar coditele, fiind crude leam taiat si pe ele.
Am pus ceapa in ulei la calit.
Am pus peste ea patrunjelul si telina, apoi morcovul.
Am lasat la calit 2 minute apoi am pus pieptul de pui, cand si-a schimbat culoarea am pus conopida apoi am pus supa de gaina (facuta din cateva oase si putina piele de gaina batrana).
Am lasat sa fiarba si cand au fost toate fierte am pus sare, apoi am pregatit smantana cu galbenusuri si putin piper.
Am amestecat bine smantana cu galbenusurile si piperul si am luat cate putin din ciorba si am pus la smantana.
Ciorba fiind gata, am stins focul si am turnat smantana apoi patrunjelul deasupra.
Pofta buna!
Reteta Ciorbita de conopida si piept de pui a fost propusa de Misha. pe forum culinar.ro
Alte retete cu conopida gasiti aici:
Ciorba de conopida,
Conopida si brocoli la cuptor,
Paste cu conopida
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii