Le-am tocat cat am putut de marunt si scaricica am pus-o separat la fiert putin cat sa iasa afumatura din ea si spuma s-o iau. Dupa ce a fiert putin
Le-am tocat cat am putut de marunt si scaricica am pus-o separat la fiert putin cat sa iasa afumatura din ea si spuma s-o iau.
Dupa ce a fiert putin carnita am luat spuma si am varsat apa si am puso peste ciorba care incepuse sa fiarba.
Am lasat sa fiarba toate in jur de o ora si un pic, pana s-au fiert legumele, apoi am batut un ou si cu smantana si am mai lasat sa dea un clocot, apoi am pus si leusteanul.
Am pus putina sare de lamaie neavand bors ca s-o acresc.
Am pus in farfurie o portie si am mancat cu ardei iute.
Pofta buna!
Reteta Ciorbita de legume cu costita si smantana a fost propusa de Cosmina_Liana pe forum culinar.ro
Alte retete de ciorbe gasiti aici:
Ciorba greceasca de pui,
Ciorba radauteana,
Ciorba ardeleneasca

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii