Reteta de luscos cu fasole este delicioasa. Iata cum se prepara aceasta ciorba de legume.
Reteta de luscos cu fasole este delicioasa. Iata cum se prepara aceasta ciorba de legume:
Se lasa la inmuiat fasolea 12 ore apoi se pune la fiert in 3 l de apa, se schimba apa de cel putin 3 ori. Cand a fiert de jumatate se adauga varza taiata bucati mai mari, vegeta, ceapa tocata, morcovul ras si zarzavatul pentru ciorbe,
Se pune la incalzit uleiul, se adauga faina, boiaua de ardei si se stinge cu bulion, se amesteca continuu apoi se toarna peste legumele fierte Se mai lasa 10 minute sa fiarba aspoi se presara marar si cimbru
Luscosul cu fasole se serveste cald, cu ceapa rosie.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii