Reteta de luscos cu fasole este delicioasa. Iata cum se prepara aceasta ciorba de legume.
Reteta de luscos cu fasole este delicioasa. Iata cum se prepara aceasta ciorba de legume:
Se lasa la inmuiat fasolea 12 ore apoi se pune la fiert in 3 l de apa, se schimba apa de cel putin 3 ori. Cand a fiert de jumatate se adauga varza taiata bucati mai mari, vegeta, ceapa tocata, morcovul ras si zarzavatul pentru ciorbe,
Se pune la incalzit uleiul, se adauga faina, boiaua de ardei si se stinge cu bulion, se amesteca continuu apoi se toarna peste legumele fierte Se mai lasa 10 minute sa fiarba aspoi se presara marar si cimbru
Luscosul cu fasole se serveste cald, cu ceapa rosie.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii