Spalam foarte bine cartofii noi si ii taiem bucati, luam trei morcovi si ii taiem bucati potrivit. Se pun la fiert impreuna cu fasolea spalata si rupt
Spalam foarte bine cartofii noi si ii taiem bucati, luam trei morcovi si ii taiem bucati potrivit. Se pun la fiert impreuna cu fasolea spalata si rupta bucati. In acest timp am spalat, curatat si taiat marunt: ceapa, ardeiul si dovleceii. Rosiile la cutie le-am taiat si pe ele marunt si cam dupa 20 minute de fiert, le-am pus si pe ele in supa. Dupa alte 5 minute am pus si taieteii. Cat au mai fiert am spalat patrunjelul, am rupt cateva frunzulite, le-am taiat foarte marunt si dupa 10 min de cand pusesem taiteii am oprit focul si am presarat deasupra patrunjelul.
Sursa acestei retete este blogul culinar: bucatarieusoara
Alte retete culinare recomandate
Cartofi la cuptor
Ciorba radauteana
Ciuperci la cuptor
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii