Pentru ciorba de peste cu zeama de varza se potriveste de acra zeama de varza, adaugand apa daca trebuie. Se fierbe cu zarzavat taiat marunt.
Pentru ciorba de peste cu zeama de varza se potriveste de acra zeama de varza, adaugand apa daca trebuie. Se fierbe cu zarzavat taiat marunt: morcov, patrunjel, ceapa. Cand este aproape gata, se pune pestele curatit si taiat in bucati potrivite. Se lasa sa fiarba cat trebuie, se ia spuma, se potriveste de sare si se adauga dupa gust verdeata taiata marunt (marar, patrunjel, tarhon etc.).
Ciorba de peste cu zeama de varza se serveste calda.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii