Ciorbita de pui cu diverse legume este perfecta in sezonul rece. Aceasta reteta de ciorba de pui este usor de pregatit, dar delicioasa, cu multe legume.
Se pun intr-o oala legumele si ciocanelele sau spatele de pui la fiert, bineinteles dupa ce se spala bine carnea si legumele, se lasa 30-40 minute la fiert, apoi dupa ce verificati daca au fiert toate legumele si carnea de pui adaugati sarea , vegeta si foarte putin ulei. Se mai adauga la sfarsit si patrunjel, apoi se ia de pe foc.
Pofta buna!
Supa de pui cu multe legume se serveste calda.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii