O ciorbita sanatoasa, gustoasa si delicioasa… o ciorbita ce-mi place tare mult!
Am portionat carnea de cocos, am spalat-o si am pus-o sa fiarba intr-o oala cu apa si un praf de sare.
Am indepartat spuma care s-a format. Cat timp a fiert carnea, am curatat si spalat legumele proaspete. Am tocat morcovul si ceapa cubulete mici.
Cartofii i-am taiat in bucati potrivite si i-am lasat intr-un castronel cu apa rece. Cand a fiert carnea pe jumatate, am adaugat legumele tocate si pe cele congelate.
Le-am lasat sa fiarba pana s-au patruns si am adaugat rosiile.
Am potrivit gustul de sare, am mai lasat sa fiarba cateva minute si am pus borsul pe care l-am fiert inainte.
Am batut doua oua bine si le-am turnat in ciorba amestecand usor sa se imprastie. Am inchis focul, am dat ciorbita deoparte si am adaugat verdeata tocata.
Pofta buna!
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii