La noi in casa se maninca in fiecare zi ciorba sau supa. Aceasta ciorba o prepar mai des toamna pentru ca am la dispozitie multe legume proaspete.
Carnea se pune la fiert intr-o oala cu apa rece. Se ia spuma atunci cind e nevoie.
Cand carnea e fiarta pe jumatate, se adauga toate legumele, boiaua de ardei dulce si putina sare.
Cand legumele au fiert, se adauga pulpa de rosii.
Dupa zece minute se stinge focul si se adauga pe rind pastele spirale, oul batut, zeama de lamiie si leusteanul spalat si taiat marunt. Se potriveste de sare. Amestecam.
Se pune capacul si se lasa pe loc zece minute apoi se poate servi.
Pofta buna !
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseIntotdeauna le mananc cu pofta, indiferent daca umplutura e dulce sau nu. Si imi amintesc de copilarie, cand ma jucam cu...
Clatite cu dulceturiDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii