Este una din retetele care mama le prepara in fiecare primavara.
1 Morcovul, telina, pastarnacul si ceapa le-am maruntit cu robotul de bucatarie, dar le puteti da pe razatoare sau toca cu cutitul, dupa preferinta sau indemanarea fiecaruia.
2 Am pus legumele la fiert intr-o oala si cand s-au fiert pe jumatate adaugam stevia. Se lasa sa fiarba si stevia cam 10-15 min, apoi se adauga sucul de rosii, sare si bors proaspat (incalzit) cat sa acreasca ciorba dupa preferinta fiecaruia si se mai lasa la fiert 10 min.
3 Apoi se adauga unul cate unul ouale intregi .
4 Se mai lasa 5 min., se opreste focul si se pune leustean verde.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii