Retete dietetice
Se curata legumele de coaja si se dau prin razatoarea mare, doar cartofii se taie cuburi.
Se incinge uleiul intr-o cratita si se pun legumele. Se soteaza, cat sa se inmoaie, apoi se adauga apa. Se lasa sa fiarba, iar cand sunt gata, se adauga borsul dat in clocot separat. Se lasa sa dea cateva clocote si apoi, se ia de pe foc. Se adauga zarzavatul tocat marunt. Se poate servi cu smantana deasupra.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii