Reteta de ciorba de legume cu ou este minunata deoarece foloseste o gama variata de legume ce se gasesc proaspete in anotimpul de vara.
Curatam legumele. Punem morcovii dati prin razatoarea mare, ardeiul taiat cubulete, ceapa si telina taiata cubulete. Adaugam apa si putina sare si lasam sa fiarba. Acoperim cu un capac si lasam sa fiarba. Cand legumele sunt fierte de jumatate adaugam pastaile rupte bucati.Dupa ce a fiert si fasolea pe jumatate putem adauga varza taiata fideluta, dovlecelul taiat marunt si mazarea verde. Mai completam cu apa daca este nevoie si adaugam si sucul de rosii. Dupa ce a fiert totul se pune 1 litru de bors sau mai mult, dupa gust. Se mai lasa sad ea in cateva clocote si se adauga verdeata (patrunjelul si leusteanul) taiata marunt si se sparg cateva oua in ciorba, pana devin ochiuri.
Ciorba de legume cu ou se serveste calda.
Retete dietetice Este o reteta foarte simpla si foarte gustoasa!
Rulouri de vinete in sos de rosii cu usturoiSe potriveste pentru zilele senine de vara, este fara coacere, iar efortul este minim. Retete dietetice
Prajitura cu jeleu de cirese si crema de friscaO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiRetete dietetice Este o reteta foarte simpla si foarte gustoasa!
Rulouri de vinete in sos de rosii cu usturoiCiorba cu carne de porc este una dintre ciorbele preferate ale familiei noastre de la mic la mare.
Ciorba cu carne de porcCiorba de fasole in bol de paine este o metoda ingenioasa de a prezenta ciorba. Dar in esenta ciorba de fasole cu costita...
Ciorba de fasole in bol de paineAm facut Pizza quatro formaggi dar aceasta placinta, are un gust senzational.
Placinta quatro formaggiCuloare,simplitate si gust!
Sufleu de branza cu brocoliE sezonul capsunelor, iar eu nu le pot rezista. Nu stiu cine le-ar putea rezista, de altfel. Asadar, va propun o rulada pe...
Rulada marmorata, cu capsune si frisca
Comentarii