Reteta de ciorba de legume cu ou este minunata deoarece foloseste o gama variata de legume ce se gasesc proaspete in anotimpul de vara.
Curatam legumele. Punem morcovii dati prin razatoarea mare, ardeiul taiat cubulete, ceapa si telina taiata cubulete. Adaugam apa si putina sare si lasam sa fiarba. Acoperim cu un capac si lasam sa fiarba. Cand legumele sunt fierte de jumatate adaugam pastaile rupte bucati.Dupa ce a fiert si fasolea pe jumatate putem adauga varza taiata fideluta, dovlecelul taiat marunt si mazarea verde. Mai completam cu apa daca este nevoie si adaugam si sucul de rosii. Dupa ce a fiert totul se pune 1 litru de bors sau mai mult, dupa gust. Se mai lasa sad ea in cateva clocote si se adauga verdeata (patrunjelul si leusteanul) taiata marunt si se sparg cateva oua in ciorba, pana devin ochiuri.
Ciorba de legume cu ou se serveste calda.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii