Se alege untisorul si se spala, si se pastreaza doar frunzele care se pun la fiert in apa cu sare. Se strecoara untisorul si se toata marunt. Se past
Se alege untisorul si se spala, si se pastreaza doar frunzele care se pun la fiert in apa cu sare. Se strecoara untisorul si se toata marunt.
Se pastreaza zeama ramasa, iar separat se caleste ceapa verde taiata marunt, se pune zeama in care a fiert untisorul si se fierbe din nou.
Se adauga mararul verde tocat, untisorul, se acreste dupa gust cu sare de lamaie. Se da cirba deoparte, se lasa sa se raneasca putin si se drege u ouala batute.
Pofta buna!
Alte retete culinare gasiti aici:
Ciorba de salata,
Ciorba de loboda,
Clatite de spanac
Ravioli cu urzici
Ciorba de salata verde
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii