Pentru galusti unguresti ouale se spala sub jet de apa rece. Faina se cerne. In faina se face un gol in care se pun: oua, apa si sare. Se amesteca cu faina.
Pentru galusti unguresti ouale se spala sub jet de apa rece. Faina se cerne. In faina se face un gol in care se pun: oua, apa (150 ml) si sare. Se amesteca cu faina, treptat, pana se obtine o coca de consistenta moale. Din coca se taie bucati mai mari si se aseaza pe planseta. Din fiecare bucata de taie bucati mai mici, care se introduc in apa clocotita cu sare. Se fierb 10 minute. Se scurg, se racesc si se introduc intr-un vas cu untura fierbinte.
Galustile unguresti se servesc calde.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii