Painea se inmoaie in sucul de rosii sau in putina apa, daca folositi rosii proaspete. Pana se inmoaie, se taie bucati de cca 2cm restul ingredientelor
Painea se inmoaie in sucul de rosii sau in putina apa, daca folositi rosii proaspete. Pana se inmoaie, se taie bucati de cca 2cm restul ingredientelor. Se macina totul cu un mixer, intr-un vas mare. Cand totul e un soi de piure lichid, se adauga uleiul, otetul si sarea. Se poate pune putin ardei iute daca va place sau piper. Lasati totul in frigider 24 de ore. Este foarte important sa stea la macerat! Dupa acest timp, aveti nevoie de un mixer din acelea lungi, care au un soi de pahar cu taieturi fine prin care se paseaza alimentele si trece numai lichidul. Ideea e ca trebuie sa ramana o supa fina, caramizie, ca o smantana foarte subtire, cu un luciu catifelat. Daca iese prea subtire, mai puneti paine, daca e prea gros, suc de rosii sau un pic de apa. Cand e gata ar fi bine sa mai lasati inca 24 de ore in frigider, sau chiar in camara daca nu-i vara. Gustul se imbunatateste dramatic.
Supa se bea rece. Se serveste alaturi cu o farfurie cu cubulete de ardei, castraveti, ceapa si crutoane.
Reteta Gazpacho a fost propusa de Melocoton
Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro
Reţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.
Prajitura cu mere si crusta de nuciAdor să servesc primăvara o așa ciorbă de lobodă cu franjuri de ou, acrișoară!De data aceasta am acrit-o cu zeamă de...
Ciorba de loboda cu franjuri de ouSamosa cu cartofi este una dintre inepuizabilele variatiuni ale acestui fel indian de mancare de strada. In plus este o...
Samosa cu cartofiPrajitura foaie peste foaie este o reteta delicioasa pe care o puteti cu usurinta prepara. Pentru aceasta reteta aveti nevoie...
Prajitura foaie peste foaieNe place mult placinta cu mere, de obicei mama soacra este cea care o prepara mai des. Mie imi place sa ma joc cu aluaturile,...
Placinta cu mereSupa ungureasca de chimen este foarte buna si foarte sanatoasa. Pentru aceasta reteta de supa trebuie sa folositi 1 lingurita...
Supa ungureasca de chimenPentru sos tartar cu patrunjel ouale se spala, se fierb tari, se curata si se toaca marunt. Ceapa verde si patrunjelul se...
Sos tartar cu patrunjelN-ai spune ca se poate face pandispan cu cirese, fara cirese, doar cu rahat. Urmareste reteta pas cu pas si invata cum sa...
Pandispan cu rahatDescopera reteta de pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Afla cum sa faci un desert delicios si aromat,...
Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasa
Comentarii