Gazpacho se poate bea, si atunci va fi nevoie sa-l faci mai lichid, sau se poate manca asemeni unei supe, moment in care va trebui sa adaugi mai putina apa si mai multa paine.
Taie rosiile, castravetele si ardeiul gras cuburi si pune-le pe toate intr-un blender incapator.
Scoate semintele din ardeiul iute si adauga-l deasupra impreuna cu usturoiul.
Pune painea, uleiul de masline, otetul si apa rece peste restul ingredientelor.
Blendeaza pana vei obtine o compozitie omogena.
Trece apoi toata compozitia printr-o sita.
Potriveste de sare si piper si lasa-l la rece cateva ore.
Pentru decor eu am ales sa folosesc putin ou fiert. Este strict optional.
Savureaza aceasta supa indiferent de anotimp. Este fresh si foarte usor de facut .
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii