Pentru gazpacho de castraveti se curata castravetii de coaja, apoi se taie cubulete dupa ce le-am scos mijlocul cu seminte. Usturoiul si ceapa verde se taie felii.
Pentru gazpacho de castraveti se curata castravetii de coaja,apoi se taie cubulete dupa ce le-am scos mijlocul cu seminte.
Usturoiul si ceapa verde se taie felii,iar verdeata se rupe.
Castravetii si verdeata,ceapa verde,uleiul si iaurtul se paseaza cu blenderul.
Se da gust cu sare si piper,adaugam sucul de lamaie.
Inainte de servire se tine la frigider cateva ore,apoi se serveste in cani sau boluri.
Din branza de vaci portionam mici bilute care vor fi asezate deasupra fiecarei portii de gazpacho.
Fiecare bol de gazpacho de castraveti se serveste ornat cu menta si cateva picaturi de ulei de masline.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii