Gazpacho de castraveti

Pentru gazpacho de castraveti se curata castravetii de coaja, apoi se taie cubulete dupa ce le-am scos mijlocul cu seminte. Usturoiul si ceapa verde se taie felii.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Gazpacho de castraveti

Ingrediente

  • 3 castraveti verzi
  • 100 ml iaurt
  • 3 fire patrunjel verde
  • 2-3 fire de ceapa verde
  • frunze de menta
  • frunze de rucola
  • 1 catel usturoi (optional)
  • o lingurita suc lamaie
  • 2 linguri ulei de masline
  • sare
  • piper macinat alb
  • 100 g branza de vaci

Mod de preparare

Pentru gazpacho de castraveti se curata castravetii de coaja,apoi se taie cubulete dupa ce le-am scos mijlocul cu seminte.
Usturoiul si ceapa verde se taie felii,iar verdeata se rupe.
Castravetii si verdeata,ceapa verde,uleiul si iaurtul se paseaza cu blenderul.
Se da gust cu sare si piper,adaugam sucul de lamaie.
Inainte de servire se tine la frigider cateva ore,apoi se serveste in cani sau boluri.
Din branza de vaci portionam mici bilute care vor fi asezate deasupra fiecarei portii de gazpacho.


Fiecare bol de gazpacho de castraveti se serveste ornat cu menta si cateva picaturi de ulei de masline.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc