Taiem cubulete slanina afumata si o punem intr-o oala. Turnam deasupra uleiul si topim grasimea de pe slanina. Adaugam ceapa taiata marunt si o calim.
Taiem cubulete slanina afumata si o punem intr-o oala. Turnam deasupra uleiul si topim grasimea de pe slanina. Adaugam ceapa taiata marunt si o calim.
Luam de pe foc, adaugam praful de boia si diluam cu 2 linguri de apa. Punem inapoi pe foc. Fierbem putin si adaugam ciupercile curatate si feliate.
Presaram cu sare si piper, acoperim cu un capac si fierbem pana ciupercile devin pe jumatate moi.
Apoi adaugam legumele curatate si taiate rondele si cartofii curatati si taiati bucatele.
Turnam 1,5 l de apa deasupra si fierbem. La sfarsitul fierberii amestecam bine faina cu smantana si o turnam in supa.
Amestecand continuu o lasam sa dea in clocot si fierbem inca 5 minute.
Alte retete ciuperci recomandate
ciulama de ciuperci
ciuperci umplute
Paine cu cascaval si ciuperci
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii