O supa adorata si de adulti si de copii
Se pun la fiert morcovul, ceapa, patrunjelul, cartoful in cei 2.5 l apa.
Cand sunt fierte, se pun si ciupercile curatate si taiate cuburi. Se mai lasa la fiert aprox 20 min si se potriveste de sare.
Cand s-au fiert toate legumele, se opreste din apa separat (cat considerati ca doriti consistenta supei) si se zdrobeste tot cu mixer-ul verical. Daca doriti mai lichid, mai puneti supa din cea oprita separat.
Se potriveste de gust cu cimbrul, piperul si sarea si se mai asaza pe foc pentru a amesteca smantana lichida.
Smantana se amesteca intotdeauna intr-un castron impreuna cu parte din supa, pentru a nu a avea un soc termic si a se "branzi". Astfel amestecata, se incorporeaza in restul supei din oala si se mai da un clocot.
Se serveste cu crutoane de paine prajita stropite cu ulei de masline si presarate cu parmezan.
Fiica mea le adoră. Reteta inventata de mine.
Paste cu sos de rosii si busuiocPentru azi o reţetă foarte simplă dar tare gustoasă. Am ales să pregătesc această reţetă pentru că mamei mele nu-i...
Tarta cu piersiciAceasta reteta de prajitura cu gem si aluat razuit se mai numeste si prajitura raioasa. Este o prajitura de casa simpla si...
Prajitura cu gem si aluat razuit (raioasa)Prajitura foaie peste foaie este o reteta delicioasa pe care o puteti cu usurinta prepara. Pentru aceasta reteta aveti nevoie...
Prajitura foaie peste foaieLichiorul de menta este o bautura deosebita. Pentru a face aceasta reteta de lichior aveti nevoie frunze de menta, alcool si...
Lichior de mentaPlachia, una dintre cele mai simple si delicioase retete cu peste.
Plachie de crapE toamna! Da...e toamna...e vremea conservelor pentru iarna. Cel putin la mine acasa. Am mancat la o matusa din Bistrita o...
Gogosari cu conopida si struguri
Comentarii