O supa adorata si de adulti si de copii
Se pun la fiert morcovul, ceapa, patrunjelul, cartoful in cei 2.5 l apa.
Cand sunt fierte, se pun si ciupercile curatate si taiate cuburi. Se mai lasa la fiert aprox 20 min si se potriveste de sare.
Cand s-au fiert toate legumele, se opreste din apa separat (cat considerati ca doriti consistenta supei) si se zdrobeste tot cu mixer-ul verical. Daca doriti mai lichid, mai puneti supa din cea oprita separat.
Se potriveste de gust cu cimbrul, piperul si sarea si se mai asaza pe foc pentru a amesteca smantana lichida.
Smantana se amesteca intotdeauna intr-un castron impreuna cu parte din supa, pentru a nu a avea un soc termic si a se "branzi". Astfel amestecata, se incorporeaza in restul supei din oala si se mai da un clocot.
Se serveste cu crutoane de paine prajita stropite cu ulei de masline si presarate cu parmezan.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii