Andivele si cartofii se spala, se taie in bucati si se pun pe foc, la fiert pentru o jumatate de ora. Se potriveste de sare si piper. Dupa ce au fier
Andivele si cartofii se spala, se taie in bucati si se pun pe foc, la fiert pentru o jumatate de ora. Se potriveste de sare si piper. Dupa ce au fiert se trec andivele si cartofii prin sita, apoi se adauga smantana, patrunjelul verde tocat si supa in care au fiert. Separat se taie marunt paine prajita, iar crutoanele rezultate se adauga in supa.
Se serveste calda.
Alte retete culinare:
Ciorba radauteana
Supa de galuste
Ciorba de fasole cu afumatura
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii