Andivele si cartofii se spala, se taie in bucati si se pun pe foc, la fiert pentru o jumatate de ora. Se potriveste de sare si piper. Dupa ce au fier
Andivele si cartofii se spala, se taie in bucati si se pun pe foc, la fiert pentru o jumatate de ora. Se potriveste de sare si piper. Dupa ce au fiert se trec andivele si cartofii prin sita, apoi se adauga smantana, patrunjelul verde tocat si supa in care au fiert. Separat se taie marunt paine prajita, iar crutoanele rezultate se adauga in supa.
Se serveste calda.
Alte retete culinare:
Ciorba radauteana
Supa de galuste
Ciorba de fasole cu afumatura
Prajitura cu foi de zahar ars este la fel de buna precum arata. Prajitura este perfecta pentru Craciun, pentru orice masa de...
Prajitura cu foi de zahar arsPentru Mos Craciun am adus astazi turta dulce. Din reteta Ritei si a lui Rocsi am facut si eu alta reteta. Din pacate, anason...
Turta dulceUn piept de porc condimentat bine si umplut cu salvie si verdeturi o sa fie perfect pentru masa de Craciun. Incearca-l si...
Piept de porc cu patrunjel, salvie si lamaie, la cuptorTavalita glazurata de post este o prajitura de casa delicioasa, perfecta pentru perioada postului si pentru persoanele...
Tavalita glazurata de postAcestea sunt vestitele clatite americane, groase, spongioase care sunt adesea consumate cu sirop de artar sau bacon prajit....
American pancakespentru dulciuri cu fructe un desert deicios cu alune e padure!
Rulada din biscuiti cu piure de castane si mantie din alune de padureSe face repede, usor si este foarte bun...
Strudel din aluat de casa, cu mere, pere si caramelUn aperitiv rapid plin de vitamine
Cosulete aperitiv cu salata de telina si ton
Comentarii