Supa crema de broccoli cu crutoane este delicioasa, sanatoasa si perfecta in zilele de post.
Se curata morcovii si ceapa, se taie si pe pun la fiert 20 minte. Broccoliul se desface in buchetele, iar cotorul se curata si se taie felii, apoi se adauga peste restul legumelor la fiert pentru inca 15 minute.
Dupa ce au fiert toate legumele le scoatem intr-un bol si de pasam cu bander-ul, apoi adaugam si usturoiul pisat. Treptat adaugam si zeama ramasa.
Cantitatea de zeama si legume trebuie sa fie de 1:1.
Condimentam cu sare dupa gust.
Taiem painea cat mai mic posibil. Punem untul in tigaie la incins, adaugam painea si usturoiul pisat si lasam sa se rumeneasa.
Cu programul pentru gatire la abur al aparatului Philips Multicooker am putea fierbe broccoli-ul, apoi cel pentru fierbere as putea prepara mult mai repede aceasta supa delicioasa.
Servim supa crema de broccoli cu crutoane si boia.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Cat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradDaca va place pestele si in mod deosebit somonul afumat atunci reteta este pentru voi....desigur il puteti inlocui si cu alt...
Briose aperitiv cu quinoa si somon afumatIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii