Supa crema de cartofi cu crutoane

Se curata si se maruntesc cartofii, ceapa si telina. Se pun sa fiarba intr-un vas cu apa. Cand au fiert, se scot din vas si se trec prin sita. Pasta

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 6 cartofi
  • 3 cepe
  • 1 jumatate telina
  • 50 gr unt
  • 2 linguri smantana
  • 1 pahar lapte
  • cascaval ras
  • crutoane de paine
  • 2 I apa

Mod de preparare

Se curata si se maruntesc cartofii, ceapa si telina. Se pun sa fiarba intr-un vas cu apa. Cand au fiert, se scot din vas si se trec prin sita. Pasta obtinuta se amesteca cu zeama in care au fiert legumele, lapte, unt si smantana. Supa trebuie sa aiba consitenta unei creme. Se rade deasupra cascaval si se adauga crutoanele de paine.


Se serveste calda.

Alte retete culinare:

Supa de curcan

Ciorba de legume cu ciolan

Supa de galuste

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori