Se curata si se maruntesc cartofii, ceapa si telina. Se pun sa fiarba intr-un vas cu apa. Cand au fiert, se scot din vas si se trec prin sita. Pasta
Se curata si se maruntesc cartofii, ceapa si telina. Se pun sa fiarba intr-un vas cu apa. Cand au fiert, se scot din vas si se trec prin sita. Pasta obtinuta se amesteca cu zeama in care au fiert legumele, lapte, unt si smantana. Supa trebuie sa aiba consitenta unei creme. Se rade deasupra cascaval si se adauga crutoanele de paine.
Se serveste calda.
Alte retete culinare:
Supa de curcan
Ciorba de legume cu ciolan
Supa de galuste
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii