Supa crema de cartofi si crutoane

Supa crema de cartofi se prepara foarte usor si este delicioasa. Daca aveti nevoie de o alternativa la clasica ciorba de cartofi, aceasta reteta de supa crema este potrivita. Legumele curatate si taiate se pun la fiert in apa cu sare. Se scot din apa si se paseaza, apoi se adauga untul, smantana si apa in care au fiert.

Timp pregatire
1 minute
Complexitate
redusa
Supa crema de cartofi si crutoane

Ingrediente

  • 600g cartofi
  • 2 morcovi
  • 1 telina
  • 1 ceapa
  • 150g unt
  • 1 lingurita faina
  • 250g smantana
  • sare
  • piper
  • crutoane de paine
  • verdeata

Mod de preparare

Legumele curatate si taiate se pun la fiert in apa cu sare. Se scurg de apa dupa ce sunt fierte, si se paseaza, apoi se adauga untul, smantana si apa in care au fiert dupa consistenta dorita.

Se amesteca bine, dupa care se potriveste gustul de sare si piper.


Supa crema de cartofi se serveste calda cu crutoane simple sau prajite in putin unt.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori