Se curata dovleceii, ardeii, ceapa, cartofii si morcovul, se spala si se pun ca pentru supa, in apa cu sare si ulei. Dupa ce au fiert, se scot din ze
Se curata dovleceii, ardeii, ceapa, cartofii si morcovul, se spala si se pun ca pentru supa, in apa cu sare si ulei. Dupa ce au fiert, se scot din zeama si se lasa sa se scurga. Morcovul si ceapa se arunca, iar celelalte legume se paseaza cu blenderul. Se amesteca cu zeama in care au fiert si se mai lasa sa dea in cateva clocote. Separat, se toarna smantana, iaurtul si zeama de lamaie intr-un bol, se bat bine cu mixerul si dupa ce se ia supa de pe foc, se amesteca cu aceasta usor, sa nu faca cocoloase.
Se serveste ornata cu patrunjel verde si marar, langa mamaliguta sau cu paine prajita.
Alte retete:
Supa de galuste Supa de rosii Ciorba radauteana

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii