Morcovul, patrunjelul si telina se curata si se maruntesc. Se pun apoi la fiert in apa cu sare. Dupa ce au fiert, se scot si se pun in locul lor, in
Morcovul, patrunjelul si telina se curata si se maruntesc. Se pun apoi la fiert in apa cu sare. Dupa ce au fiert, se scot si se pun in locul lor, in vas, cartofii taiati in sferturi si prazul taiat feliute subtiri. Cand au fiert toate legumele se scot din apa si se trec prin sita, iar in acelasi timp se subtiaza cu zeama in care au fiert. Oul batut se amesteca impreuna cu untul si se adauga in supa.
Aceasta supa se serveste cu crutoane de paine rumenite in cuptor.
Alte retete:
Supa de rosii Ciorba radauteana Supa de galuste
Drobul de miel, aromat cu tarhon si menta verde, are o savoare aparte, oferita de amestecul de mirodenii si ingredientele de...
Drob de miel, reteta videoPentru că este sezonul leurdei, azi am preparat un delicios Hummus cu leurdă și lipii de casă. Chiar delicios și...
Hummus cu leurda si lipii de casaSunt pufoase, cremoase si dragute . In reteta de indiene mai era un sirop , dar blatul este atat de pufos si moale incat eu...
Indiene cu piersici si mascarponeCu pere aromate, asezonate cu scorțișoară și de vanilie, cu o cremă de brânză delicioasă, este pur și simplu o...
Prajitura cu pere si crema de branzaPrajitura cu spuma caramel si crema cu lichior de pere este o prajitura cu adevarat deosebita. Blatul pufos cu cacao se...
Prajitura cu spuma caramelAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeO prajitura pufoasa, de sezon si care poate fi pregatita cu orice fructe preferati.
Prajitura cu cireseIntotdeauna cand iau lapte dulce de la tarani sau chiar de la mama de la tara, inainte de a-l fierbe il incerc punand intr-o...
Branza naturala din lapte de vaca
Comentarii