Supa crema de legume de vara este o supa satioasa, sanatoasa si delicioasa.
Legumele se taie cubulete. Intr-o cratita se pune la fierta apa, adaugam putina sare si adaugam legumele in momentul in care apa incepe sa fiarba. Se lasa la fiert 20 -30 minute. Dupa ce au fiert legumele se scot si se lasa la scurs. Legumele se mixeaza cu ajutorul blenderului. Se poate adauga si o lingura de ului atunci cand se piseaza legumele. Supa crema se subtiaza cu zeama in care au fiert legumele. Se mai lasa la fiert aproximativ 10 minute.
Se serveste cu crutoane.
Perfecte printre aperitivele unei mese festive aceste brioșe aperitiv cu legume și șuncă presată, gustoase și aspectuoase!
Briose aperitiv cu legume si sunca presata• spalati frunzele de vita si puneti-le intr-un bol cu apa fierbinte si sare, pentru 5 minute• daca folositi
Sarmalute in foi de vitaPrunele bine spalate se asaza in borcane de 800 ml. Se masoara cantitarea necesara de lichid de care avem nevoie. 1/3 din...
Compot de prune in otetUn gust dulce pikant ne-au cucerit pe deplin, iar faptul ca se lucreaza asa de usor cu foile de orez pe mine m-a incantat si...
Pachetele de primavara cu foi de orezSe curata lamaia de coaja, apoi se taie marunt si se piseaza cu zaharul. Se introduce apoi in vasul cu ceai fierbinte, se...
Punch de lamaieSe iau ardeii, se taie un capacel rotund si nu prea mare, se scobesc in interior si se indeparteaza semintele, se spala cu...
Ardei umputi cu carne si sosSunt sigura ca nu ati incercat aceasta reteta de dulceata de castane. Noi mancam castane fierte, coapte, piure, in diferite...
Dulceata de castaneSe fac atat de usor acest gen de prajituri si daca sunt cu mere sau alte fructe atunci dispar imediat din tava. Sper sa va...
Prajitura cu mere si scortisoaraIncearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minute
Comentarii