Supa crema de legume de vara este o supa satioasa, sanatoasa si delicioasa.
Legumele se taie cubulete. Intr-o cratita se pune la fierta apa, adaugam putina sare si adaugam legumele in momentul in care apa incepe sa fiarba. Se lasa la fiert 20 -30 minute. Dupa ce au fiert legumele se scot si se lasa la scurs. Legumele se mixeaza cu ajutorul blenderului. Se poate adauga si o lingura de ului atunci cand se piseaza legumele. Supa crema se subtiaza cu zeama in care au fiert legumele. Se mai lasa la fiert aproximativ 10 minute.
Se serveste cu crutoane.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbioriEste un desert potrivit pentru acest sezon. L-am preparat cu frișca LaDorna, care a fost extrem de potrivita în prepararea...
Tort cu capsuni si macSe face repede, usor si este foarte bun...
Strudel din aluat de casa, cu mere, pere si caramelRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptorSe taie carnea de pui ca pt snitzel(dar nu se bate); eu am folosit pulpe dezosate dar e ok si piept. Cartofii se curata si se...
Pui surprizaSe fierb cartofi in coaja apoi se lasa la rece , se curata si se piseaza f bine. Apoi se adauga oul sarea si faina cat...
CledneIncearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii
Comentarii