Supa crema de legume de vara este o supa satioasa, sanatoasa si delicioasa.
Legumele se taie cubulete. Intr-o cratita se pune la fierta apa, adaugam putina sare si adaugam legumele in momentul in care apa incepe sa fiarba. Se lasa la fiert 20 -30 minute. Dupa ce au fiert legumele se scot si se lasa la scurs. Legumele se mixeaza cu ajutorul blenderului. Se poate adauga si o lingura de ului atunci cand se piseaza legumele. Supa crema se subtiaza cu zeama in care au fiert legumele. Se mai lasa la fiert aproximativ 10 minute.
Se serveste cu crutoane.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii