Pentru prepararea acestei supe e nevoie de paine veche, de cateva zile. Aceasta se taie bucatele si pe pune intr-un vas cu apa, sare si piper sa fiar
Pentru prepararea acestei supe e nevoie de paine veche, de cateva zile. Aceasta se taie bucatele si pe pune intr-un vas cu apa, sare si piper sa fiarba. Dupa ce s-a inmuiat, se scoate din vas si se da prin sita sau se sfarama. Apoi se pune din nou intr-un vas, de data aceasta cu laptele fierbinte, oul batut si unt. Se lasa sa dea in cateva clocote si apoi se presara deasupra patrunjel verde tocat.
Se serveste atat rece cat si calda.
Alte retete culinare:
Supa de galuste
Ciorba radauteana
Ciorba de burta
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii