Supa crema de porumb, gata in 5 minute.
Pune porumbul la fiert in apa cu putina sare, la foc potrivit; Odata fiert scurge lichidul separat intr-un bol; Blendeaza porumbul adaugand treptat lapte de cocos si putina apa din cea in care a fiert; Taie busuiocul si adauga-l peste impreuna cu sarea si piperul alb; Blendeaza din nou; Serveste cu chives tocat sau crutoane de paine; Pofta buna !
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii