Daca va place sfecla rosie cu siguranta o sa adorati aceasta supa. Are o culoare incredibila iar dulceata sfeclei se imbina de minute cu portocala usor acrisoara. La inceputul primaverii avem nevoie de vitamine, iar aceasta supa este perfecta din acest punct de vedere.
Curatam legumele si le spalam bine in apa rece. Le facem cubulete, cu cat le taiem mai marunt cu atat vor fierbe mai repede . Punem intr-o oala sfecla, apio, morcovul si usturoiul si peste ele apa cat sa le acopere si sa treaca putin peste ele. Le punem la fiert si cand s-au inmuiat usor oprim focul . Cu ajutorul unui blender le pisam pana obtinem o pasta fina. Punem din nou pe foc , asezonam cu sare si piper. Punem pudra de ghimbir si sucul de portocale si lasam sa dea cateva clocote. La final adaugam smantana . Serviti cu crutoane de paine si cu extra smantana.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii